«هو»
«دِراک»*[i]، با یاری آن «دانای بی همتا» در سال هزاروسیصدوهشتادوسه با این هدف پا به میدان نشر گذاشت که در خدمت فرهنگ، ادب، هنر، علم و فنّ ایران و ایرانی قرار گیرد؛ سرافرازانی که تا بلندای جایگاه شایسته خود راهی پیمودنی دارند. «دراک» با «هرم هفت و سخنی بر پای آن» و البته چاپ پنجم جلد نخست «آیین دادرسی مدنی» و چاپ چهارم جلد دوم همین عنوان شناخته شد و اکنون نزدیک به پنجاه عنوان حقوقی را منتشر نموده که فقط جمع شمارگان آثار تألیفی «بنیانگذار» آن، از یک میلیون و دویست هزار فراتر رفته و از این رو به اقبال جامعه حقوقی ایران و حتی سایر فرهیختگان ایرانی مباهی است.
«دراک»، در رسیدن به هدف، در هر زمان، به دور از جریانهای سیاسی و با چشم پوشی از «رفت» و«آمد»ها، بی آنکه گرایشهای احتمالی سیاسی خود را حتی آشکار نماید، تنها به تواناییهای خویش که برگرفته از ایران و ایرانی است، دلگرم بوده و می باشد و به پشتیبانی مانای آن ذات «بی همتا»ی بنده نواز خطاپوش، با اطمینان قلبی، امیدوار و شاکر است.
بنده پیر خراباتم که لطفش دائم است ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست**
«دراک»، در رسیدن به هدف، نه تنها از همراهی هر «پدیدآورنده» نامداری پیشوازی می نماید، بلکه همراهی به هنگام هر «پدیدآورنده» ارزشمند دیگری را می پذیرد.
«دراک»، نیز، در رسیدن به هدف، درستی و پایمردی را پیشه ساخته و میسازد و سازماندهی آن به گونه ای است که پس از «بنیانگذار» نیز به زندگی و بالندگی ادامه دهد تا، مانند پُلی امین و استوار، «آثار» را زمینه ساز آن «راه پیمودنی» نماید.
«دراک» را، این کوچکترین نهال ایرانی را، آن توانا «دانای بی همتا» یاری خواهد داد، تا روزی سایه و سبزی آن در خارج از «بوستان» نیز رُخ نماید.
بنیانگذار «دراک»
دکتر عبدالله شمس
استاد دانشکده حقوق ـ دانشگاه ملّی (شهید بهشتی)
اردیبهشت ماه 1399
________________________
* کوهی است در قصردشت (شیراز).
** حافظ